0
Ostali sportovi

PRVI ČOVEK SSS: Udovičić nije osoba koja bi unazadila bilo koji sport, a plivanje je bazični

Objavljeno: 26.01.15 u 16:31

Stupce u novinama i na sajtovima danima pune saopštenja Plivačkog saveza Srbije i odgovori Ministarstva omladine i sporta, ali i drugih Saveza manjih sportova, pošto su se i oni našli prozvani.

Svoje viđenje celokupne situacije, koja je pokrenuta posle raspodele, odnosno skidanja sa budžeta PSS, u naredne dve godine dao je i predsednik Sportskog saveza Srbije, Aleksandar Šoštar.

– Nije dobro za sport to što se dešava i to dodatno remeti odnose. Ono što je bitno jeste da se jasno i glasno iznese razlog zašto se nešto dešava, a on je na drugoj strani. Minisatar Vanja Udovičić je ponikao na Banjici, na našem bazenu, međutim, nije to merilo za to što je postao ministar. Ali, znamo ga i znamo da nije osoba koja bi želela da unazadi bilo koji sport, a plivanje je bazični sport. Mi podržavamo MOS i Udovičića, od nas ima punu podršku za ono što radi i  što je u skladu sa zakonom – zaključio je Šoštar.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter