0
Ostali sportovi

SP U RUKOMETU: Hrvatska i Slovenija u četvrtfinalu!

Objavljeno: 25.01.15 u 22:10

Rukometaši Hrvatske plasirali su se u četvrtfinale Svetskog prvenstva u Kataru, pošto su u osmini finala savladali Brazil sa 26:25.

Hrvatska je do šeste uzastopne pobede na prvenstvu stigla nakon velike drame i sasvim sigurno najgoreg prvog poluvremena u dosadašnjem delu takmičenja. Međutim, boljom igrom u drugom poluvremenu izabranici Slavka Goluže su uspeli da iščupaju pobedu protiv Brazila. Za ulazak u polufinale Hrvatska će se boriti protiv pobednika duela između Švedske i Poljske.

U četvrtfinale Svetskog prvenstva večeras se plasirala i Španija, koja je u osmini finala pobedila Tunis sa 28:20. Plasman u četvrfile obezbedili su i domaćin, reprezentacija Katara, koja je bila bolja od Austrije (29:27), kao i Slovenija koja je savladala Makedoniju (30:28).

U preostalim susretima ove runde takmičenja u ponedeljak se sastaju: Egipat-Nemačka, Švedska-Poljska, Francuska-Argentina i Island-Danska.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter