0
U pripremi

FOTO: STARSPORT

VUČELIĆ: Nesuglasice je bilo, sukoba nema, kao ni ponuda za igrače

Objavljeno: 22.01.15 u 12:34

Član uprave Partizana zadužen za komunikaciju sa medijima Milorad Vučelić objasnio je šta se dešavalo na relaciji Ljubiša Tumbaković i Miloš Vazura o čijem navodnom sukobu u sredu su brujali gotovo svi ovdašnji mediji.

– Sve što se pojavilo u tabloidima su neistine. Nema sukoba Miloša Vazure i Ljubiše Tumbakovića. Možda je u hodu bilo nekih neslaganja, ali sve je to mnogo manje nego što je prikazano u medijima i nije tako drastično. Rekao bih da su to više neka neslaganja u hodu, jer još uvek traje uhodavanje nove Uprave i normalno je da ne možemo svi da razmišljamo isto. Pojavilo se iznenada u medijima, jer je cilj da se novo rukovodstvo Partizana razbije i uvede u neslogu, a sukoba jednostavno nije bilo, rekao je Vučelić za Sport.

Demantovano je takođe da je bilo sukoba zbog plate sportskog direktora Dragana Ćirića jer se na tu temu navodno uopšte nije raspravljalo odnosno da je prelazni rok sada glavna tema. Vučelić je takođe otkrio da je bilo pomena o smeni trenera Nikolića odnosno da je bila ideja da na njegovo mesto dođe Ivan Tomić, ali je šef stručnog štaba dobio podršku uprave pa je tu stavljena tačka. Kada je u pitanju imenovanje Zorana Mirkovića za trenera Teleoptika ta priča je zaustavljena zbog neslaganja uprave kluba iz Zemuna.

Kada su u pitanju ponude za igrače Vučelić kaže:

– Sem ponude Lila za Petra Škuletića, koju smo odbili odmah po preuzimanju funkcija u klubu, nismo imali konkretnijih interesovanja za igrače. Bar ne na „papiru”. Nemci, Kinezi za Škuletića, Englezi za Pantića, sve su to mahom priče, koje još uvek nemaju adekvatnu potporu, što ne znači da neće imati u budućnosti. Kažem vam kakva je situacija trenutno.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter