0
Ostali sportovi

SAVIĆ: Rusi dobra provera za naš kombinovani tim

Objavljeno: 19.01.15 u 16:31

Vaterpolo reprezentacija Srbije stigla je danas u Astrahan gde će sutra igrati protiv Rusije utakmicu trećeg kola kvalifikacionog dela Svetske lige.

Sinoć su naši reprezentativci spavali u Istanbulu jer aerodrom nije radio zbog magle. Posle prva dva kola obe selekcije su osvojile maksimalan broj bodova. Rusija je pojačana u odnosu na EP u Budimpešti , primetan je rad selektora Šagajeva.
Sa druge strane selektor Dejan Savić je iskoristio priliku da dovede selekciju u kojoj su igrači sa šireg reprezentativnog spiska. Rusima će se suprostaviti: G.Pijetlović, Mandić, V.Rašović, Ranđelović, Subotić, S.Rašović, D.Pijetlović, Jakšić, Radjen, Filipović, Ubović, S.Mitrović i Rističević koji je zamenio povređenog Baneta Mitrovića.
– Rusi su domaćini Svetskog prvenstva u Kazanju i očigledno je da se pripremaju na najbolji mogući način. Pobede protiv Nemačke i Španije nisu slučajne. Za ovaj srpski tim biće to dobra provera. Idemo na pobedu mada ni jedan rezultat neće značiti ništa kada je u pitanju konačan plasman u ovoj grupi – rekao je Dejan Savić.
Našoj selekciji predstoje dueli u Madridu sa Španijom i kod kuće sa Nemcima i Rusima. Povoljan rezultat u sutrašnjem duelu bi mnogo značio u borbi za prvo mesto koje vodi na završni turnir Svetske lige u italijanski grad Bergamo.
Susret počinje u 18.30 časova po lokalnom vremenu odnosno 16. 30 po srednjeevropskom.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter