0
Ostali sportovi

VELIKA ŠKOLA: Zvezda primila čak 80 golova, dala samo 12!

Objavljeno: 18.01.15 u 16:10

Šampionke Srbije, vaterpolistkinje Crvene zvezde, učestvovale su od četvrtka do nedelje na turniru A grupe preliminarne runde Lige šampipona u Lilu, u Francuskoj. Crveno-bele se nisu najbolje provele u svom istorijskom učešću u LŠ, očekivano, zabeležile su sva četiri poraza i to sa gol razlikom 80:12.

U prvom kolu su odigrale 6:19 protiv Uraločke, u drugom su od Lila poražene sa 15:5, trećem čak 26:0 od UVŠE-a, a u poslednjem od Sabadelja, šampiona Evrope sa 20:1.

Ženski vaterpolo u Srbiji je još u povoju i naši klubovi, pa ni šampion, ne može da se nosi sa stranima. Osim toga, crveno-bele su imale možda i najmlađi tim u Evropi u kojem ima i devojčica od 14, 15, 16 godina.

Za crveno-beli tim su u istorijskom, prvom učešću u Evropi igrale su: Emilija Aleksandrović, Jovana Milovanović, Jovana Pantović, Ivana Ćorović, Teodora Rudić, Jovana Dujović, Lara Luka, Nađa Novaković, Nada Mandić, Isidora Damnjanović, Dragana Ivković (najbolji strelac ekipe na takmičenju u Lilu), Tijana Jakovljević i Vanja Lazić.

Trener ekipe je Miloš Bradić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter