0
Ostali sportovi

TRL: Kragujevčani ‘polomili’ Branik

Objavljeno: 17.01.15 u 23:06

Za razliku od Crvene zvezde koja je poražena u Beogradu od dubrovačkog Juga kragujevački Radnički je zabeležio trijumf u 12. kolu Triglav regionalne lige.

Aktuelni osvajač Kupa Srbije je sa 16:9 (5:1, 4:2, 3:4, 4:2) savladao ekipu Branika u Mariboru pa je tako zadržao tri boda predsnoti u odnosu na Mladost koja je na trećem mestu grupe A odnosno ima nedostižnih osam bodova manjka u odnosu na vodeće Primorje.

Četiri pogotka za Kragujevčane postigao je Nikola Bogdanović, po tri puta mrežu su tresli Joksimović i Dedović, po dva gola su dali Vrlić i Toholj, a po jedan Miličić, Vuksanović i Bosić. Na drugoj strani Ivan Gledec je četiri puta savladao Živojinovića.

Preostali srpski timovi tek bi trebalo da odigraju svoje mečeve 12. kola, Vojvodina već u nedelju u Novom Sadu dočekuje splitski Mornar, a Partizan u četvrtak gostuje splitskom Jadranu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter