0
Ostali sportovi

PREGLED LIGE ŠAMPIONA: Srbi rešetali, Aleksić prednjačio (VIDEO)

Objavljeno: 15.01.15 u 16:10

U trećem kolu Lige šampiona, koje će se kompletirati večeras nešto posle 20.00 časova kada meč završe Olimpijakos i Pro Reko, srpski učesnici zabeležili su polovičan učinak, Partizan je poražen u Solnoku, a Radnički je slavio nad Barselonetom.

Derbi kola i grupe A igrao se u Kragujevcu, gde su Šumadinci potopili Špance (12:7) i revanširali im se za poraz u finalu Lige šampiona prošle godine. Šampion Mađarske Eger, u kojem igraju naši Miloš Ćuk, Branislav Mitrović, Boris Vapenski i bivši igrač Partizana Uroš Čučković, slavio je na neugodnom gostovanju Breši. Mađari su ključnu razliku napravili u trećoj deonici, a najefikasniji u pobedničkom timu bili su Ćuk i Anđal sa po dva gola, Biroš, Vapenski i Harai su se po jednom upisali u strelce. Kod domaćina dva gola dao Giljermo Molina, jedan Valerio Rico. Pro Reko je prvi na tabeli iako ima meč manje.

Golove Ćuka i Vapenskog možete pogledati na OVDE.

U grupi B Partizan je očekivano poražen u Solnoku. Priželjkivao je Vladimir Vujasinović da njegov tim primi manje od 10 golova, želja mu se nije obistinila, ponajviše zbog petostrukog strelca Milana Aleksića.

Champions League Szolnoki – Partizan 14/01/15 by edoardo-osti

Primorje je lagano dobilo Špandau sa 11:5, predvođeno četvorostrukim strelcem Raduom, gol manje dao je Garsija. Identičnim rezultatom slavio je i drugi hrvatski predstavnik, Jug je lako izašao na kraj sa Galatasrajem. Nikola Janović i Paulo Obradović su postigli po četiri gola, Janger dva, Ivanković jedan. U turskoj ekipi, u kojoj ima najmanje igrača te nacionalnosti, dvostruki strelac bio je bivši igrač Zvezde Nikola Vukčević, po jedan gol postigli su srpaki reprezentativac Slobodan Nikić i crnogorski Vjekoslav Pasković, a za Galatu igraju još i Srđan Aksentijević i Filip Kljajević. Solnok i Jug imaju stoprocentan učinak u grupi B.

Partizan i Galatasraj u subotu od 19.00 časova igraju odloženi meč prvog kola, pa će posle subote obe grupe biti komoletne.

Četvrto kolo na programu je 28. januara. U grupi A sastaće se Breša-Radnički, Eger-Olimpijakos i Barseloneta-Pro Reko. U B grupi snage će odmeriti Partizan-Primorje, Jug-Solnok i Galatasraj-Špandau.

Liga šampiona, 3. kolo

Grupa A

Radnički Kon Tiki – Barseloneta 12:7 (2:2, 4:4, 3:1, 3:0)
Breša – Eger 3:7 (1:1, 1:2, 0:3, 1:1)
Pro Reko – Olimpijakos (četvrtak u 19.00 časova)

Tabela: Pro Reko 6 (-1), Olimpijakos 4 (-1), Eger 4, Radnički 3, Breša 2, Barseloneta 2.

Grupa B

Primorje EB – Špandau 11:5 (4:1, 4:1, 1:1, 2:2)
Jug KO – Galatasaraj 11:5 (4:1, 2:0, 2:2, 3:2)
Solnok – Partizan Rajfajzen 12:7 (3:1, 2:2, 3:2, 4:2)

Tabela: Solnok 9, Jug  9, Primorje 6, Partizan 0 (-1), Galatasaraj 0 (-1), Špandau 0

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter