0
Ostali sportovi

Foto: STARSPORT

TEŽAK ISPIT: Partizanovi klinci udaraju na mađarski drim-tim

Objavljeno: 14.01.15 u 16:51

Partizan će ove nedelje odigrati dva meča u Ligi šampiona, večeras od 19.00 sati protiv Solnoka u gostima i u subotu od 19.00 sati na Banjici će ugostiti Galatasaraj (u odloženom meču 1. kola ).

Beograđani će večeras odmeriti snage sa pravim drim-timom. Glavne uzdanice Solnoka, osvajača Kupa Mađarske, su uzdanice su srpski reprezentativci i Partizanova deca Živko Gocić, Milan Aleksić i Stefan Mitrović.

– Možda je ovo i naša najteža utakmica u grupi. Oni su se, kao i Pro Reko, brzo uigrali i igraju veoma dobro. Probaćemo da dobro odigramo ekipnu odbranu, a naša najveća želja je da ne primimo više od 10 golova. Govoriti o odnosu snaga nema nekog smisla, jer imaju izvanredne igrače. Najvažnije nam je da odigramo kvalitetno – ističe strateg Partizana Vladimir Vujasinović.

Pored trojice naših asova za Solnok igra i nekolicina mađarskih reprezentativaca, svestih šampiona, pa i iskusni Robert Madarš sa kojim je i Vujasinović igrao.

Kapiten Živko Gocić podvlači da su se u Solnoku ozbiljno spremali za crno-bele:

– Znamo da Partizan uvek ide na pobedu, da neguje agresivan stil, sa mnogo kontakata i plivanja. Gledao sam ih nekoliko puta i uverio da su klinci veoma dobri. Odskaču Mandić i Subotić, ali nijednog igrača nećemo potceniti. Ako odigramo kako znamo onda je svaki rezultat osim naše pobede iznenađenje – zaključio je Gocić za Novosti.

3. kolo Lige šampiona
Grupa A (sreda): Radnički – Barseloneta (16.30), Breša – Eger (20.30). Četvrtak: Pro Reko – Olimpijkaos (19.00).
TABELA: Pro Reko 6, Olimpijakos 4, Breša, Barseloneta 2, Eger 1, Radnički KT 0 bodova.

GRUPA B (sreda): Solnok – Partizan R. (19.00), Primorje – Špandau (18.50), Jug – Galatasaraj (19.00).
TABELA: Solnok, Jug 6, Primorje 3, Partizan R, Galatasaraj, Špandau 0 bodova.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter