Ekipa Radničkog je u zimskoj pauzi dovela četiri pojačanja. Naime iz trofejne pionirske generacije u prvi tim su prekomandovane Marta Begović, Ana Stojković, Anastasija Badrljica i Tijana Ristić.

Povezane vesti

Uprava i šef stručnog štaba su odlučili da talentovane devojčice priključe prvom timu, čime se nastavlja intencija da Radnički bazira igru na sopstvenim snagama i da da akcenat svojoj omladinskoj školi.
– Priključujemo ove četiri igračice iz naše omladinske škole rukometa prvenstveno da ih nagradimo za dosadašnji rad i prikazane igre u njihovim generacijama. One neće biti u punom trenažnom procesu, ali će učiti od starijih kolegnica i usavršavati tehniku rukometne igre na višem nivou. Normalno, nastaviće da igraju sa svojom generacijom, a biće i u sastavu seniorskog tima—reči su šefa stručnog štaba Aleksandra Radosavljevića.
– Presrećne smo što nam je ukazana šansa da treniramo sa prvim timom i našim idolima.Trudićemo se i radićemo naporno na treninzima da opravdamo ukazano poverenje—poručile su novopečene Tigrice.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.