1
Ostali sportovi

FILIPOVIĆ KATEGORIČNO DEMANTUJE TEKST NA FB: Ne koristim društvene mreže!

Objavljeno: 13.01.15 u 15:22

Danas se na društvenim mrežama pojavio tekst koji je potpisan imenom i prezimenom našeg proslavljenog vaterpoliste Filipa Filipovića, ali je najbolji igrač na svetu ubrzo demantovao da je autor kontraverznih izjava.

Na Fejsbuk profilu pod imenom Filip Filipović pominje se VK Partizan, KK Crvena zvezda i ministar Nebojsa Stefanovic, ali naš reprezentativac podseća da nema nijedan lični profil na društvenim mrežama.

– Ne koristim nijednu društvenu mrešu, ni Fejsbuk ni Tviter, samim tim ne stojim iza bilo kakvih izjava, komentara, natpisa koji se pojavljuju na profilima koji koriste moje ime ili u kojima se pominju moje ime i prezime. Tekst koji se pojavio nalazi se na profilu fan klub Filip Filipović, kojim ne upravljam. Javnost ce biti obaveštena ukoliko budem odlučio da otvorim bilo kakav nalog na društvenim mrežama – saopštio je Filipović. 

Pogledajte tekst koji se pojavio na profilu fan kluba Filipa Filipovića:

Filip Filipovic FB

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Čubili su Zvezdinog navijača, navijači Galatasaraja pred košarkašku utakmicu… I sada ne postoji opasnost od osvete Zvnavijača na takođe košarkaškoj tekmi protiv ISTOG rivala, ali postoji od navijača drugog kluba na vaterpolo utakmici… Napredna logika, nema šta… Pa nije ni čudo što smo tu gde jesmo…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter