0
Ostali sportovi

TRL: Zvezda pokorila Zagreb

Objavljeno: 11.01.15 u 21:37

Vaterpolisti Crvene zvezde zabeležili su veoma važnu pobedu u meču 11. kola Triglav regionalne lige u kojem su gostovali zagrebačkom Medveščaku od 12:10 (2:1, 4:3, 3:1, 3:5).

Izabranici Dejana Savića su već posle tri četvrtine praktično rešili pitanje pobednika pošto su u poslednju deonicu ušli sa čak četiri gola viška, pa ni pet primljenih pogodaka u četvrtom periodu nisu ugrozili crveno-bele.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Strahinja Rašović koji je postigao tri gol, Viktor Rašović, Njegovan i Jović su dodali po dva, a po jednom su mrežu tresli Tomašević, Ranđelović i Rackov. U domaćem timu bolji od ostalih bio je Deni Šarić koji je postigao četiri pogotka.

Zvezda sada iz devet odigranih mečeva ima 15 bodova odnosno pet više od Vojvodine koja joj je glavni konkurent za mesto koje vodi u drugi deo takmičenja. Neprikosnoven je Jug u grupi B pošto je upisao svih 10 pobeda, Jadran iz Herceg Novog ima 19, a Mornar iz Splita 18 bodova.

U grupi A Primorje je upisalo sve trijumfe odnosno ima 33 boda, sledi Radnički sa 25, potom Mladost koja je skupila 22, a onda Partizan sa 18 ispred Budve koja je došla do 14 poena u 11 mečeva.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter