1
Ostali sportovi

RADNO: Juniorska rukometna reprezentacija se sprema za SP

Objavljeno: 07.01.15 u 13:47

Mušku juniorsku selekciju Srbije od 09. do 11. januara 2015. godini u Grčkoj očekuje kvalifikacioni turnir za učešće na Svetskom prvenstvu u Brazilu.Juniori se nalaze u grupi 8, sa selekcijama Grčke i Farskih Ostrva.

Prvu kvalifikacionu utakmicu izabranici Vladimira Stanojevića igraju sa selekcijom Farskih Ostrva u subotu 10. januara od 19 sati, a drugu utakmicu dan kasnije sa selekcijom Grčke od 12 sati. Plasman na Svetsko prvenstvo za juniore izboriće samo pobednici grupa.

– Ovo su važne kvalifikacije za nas, naročito za ovu generaciju momaka kojoj je ovo poslednje prvenstvo, jer ovi igrači prelaze u seniore. Svi znamo šta nas čeka. Selekcija Grčke će verovatno pokušati da iskoristi domaći teren. Mi smo se dobro pripremali, dobro smo radili prethodnih dana i verujem u ovu grupu igrača, mislim da potpuno spremni odlazimo u Grčku. Gledali smo snimke selekcije Grčke sa prethodnih utakmica, a njihov meč sa selekcijom Farskih Ostrva imaćemo priliku da uživo gledamo, što će nam sigurno pomoći – rekao je Vladimir Stanojević, vršilac dužnosti selektora juniorske reprezentacije Srbije.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

Svetsko prvenstvo za juniore biće održano u Brazilu od 19. jula do 02. avgusta 2015. godine

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter