11
U pripremi

FOTO:STARSPORT

LJUBAV BEZ GRANICA: Ljubimac Delija daje ime sinu po Crvenoj zvezdi!

Objavljeno: 05.01.15 u 10:01

Jedna navijačka pesma koju pevaju najvatrenije pristalice Crvene zvezde glasi ovako: „Ja imam bolest kojoj nema leka i koja plaši normalnog čoveka, jer Bog je meni podario mozak, ali njega mi je Zvezda uzela“.

Najslikovitije, tako bi moglo da se opiše srce doskorašnjeg fudbalera Crvene zvezde, Nejca Pečnika kome krv nije isključivo crvene boje, već je pomešana i jednako je – crveno i bela.

Novi igrač u japanskoj drugoj ligi, nedavno je saznao da će mu supruga na svet doneti drugo dete. On je na Instagramu okačio porodičnu fotografiju sa suprugom i dvogodišnjom ćerkom, a kako piše Kurir, njegovo drugo dete biće – dečak.

Ono što Pečnika povezuje sa navedenim stihovima jeste činjenica da je Slovenac odlučio da ime svom budućem sinu dodeli – upravo po Crvenoj zvezdi!

A photo posted by Nejc Pečnik (@nejc11_x) on

 

– Pečnik se lepo osećao u Beogradu, iako je bila velika kriza u Crvenoj zvezdi. Zahvalan je navijačima koji su ga dobro dočekali i otpratili kući, a pošto je njegova supruga zatrudnela odmah nakon osvajanja titule na Marakani, rešio je da sinu da ime Zvezdan. Istina, postoje još neke opcije, ali male su šanse da se predomisli – kazao je jedan od njegovih bliskih prijatleja.

Nejc Pečnik je reprezentativac Slovenije i ima 28 godina, a njegov novi klub je japanski drugoligaš Džef junajted.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

11 Komentara

  1. Чињенице, а има их још, ко ће се све сетити свих тих њихових наказа. Пенентрирај дубоко Вожде!

    0
    0
    Odgovori
  2. Tako ti je to danas 2 coveka koji se najvise zrtvuju za Zvezdu i koji su miljenici Delije su Slovenci…Pecnik i Blazic. Treba da bude sramota neke koji igraju za nas najveci klub….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter