1
Ostali sportovi

I JUG KAZNIO DIVLJAKA: Dubrovčani bez milosti za Dobuda! (VIDEO)

Objavljeno: 30.12.14 u 16:00

Ne samo da je LEN kaznio Nikšu Dobuda zbog udaranja Marka Manojlovića, na utakmici drugog kola Lige šampiona između Partizana i Juga, već ga kaznio i Jug.


– Prošle godine u ovo doba, potpisali smo novi četvorogodišnji ugovor sa Nikšom Dobudom čime je postao najplaćeniji igrač Juga, što svakako i zaslužuje svojom igrom. Iako ima vrhunske igračke predispozicije, svojim ponašanjem u bazenu i van bazena ne opravdava ulogu kapetana – vođe ekipe. Zbog izrazito nesportskog i opasnog čina u Beogradu, čime je napravio štetu ne samo sebi i ekipi, nego i ugledu Kluba, oduzima mu se kapetanska traka, i novčano je kažnjen sukladno Pravilniku Kluba – navodi se u saopštenju Juga.

Ni to nije sve.

– Zbog ponovljanog ponašanja koje ne odgovara jednom prvotimcu Juga udaljava se iz prve ekipe i pridružuje se radu sa juniorima. Ambicije Kluba su na početku sezone bile četiri finala i povratak titule prvaka države, a vodeći računa o novonastaloj situaciji, kao i odlukama koje su donesene, sada možemo govoriti o željama i koncentrirati se na to kako kako ostvariti preostale ciljeve –  zaključuje se u saopštenju Juga.

Jug je oduvek bio veliko ime u vaterpolu, a Nikša Dobud nije prava osoba kojoj dolikuje da bude kapiten jednog takvog kluba. Napravili su Dubrovčanai grešku u izboru, skupo ih je koštala…

Možda će se hrvatski reprezentativac posle ovih kazn konačno naučiti pameti i obuzdati pesnicu!

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter