0
Ostali sportovi

FOTO: RSS

UPRKOS PORAZIMA: Perić pohvalio reprezentativce

Objavljeno: 28.12.14 u 21:57

Dva poraza na turniru u Kataru, od domaćina i danas od Rusije nisu previše zabrinula vd selektora rukometne reprezentacije Srbije Dejana Perića koji je bio zadovoljan prikazanom igrom njegovih izabranika i dodao je da je ispunjen cilja, a to je da je pružena prilika nekim mlađim igračima.

– Utakmica protiv Rusije je poslužila da isprobamo igrače koji su juče imali manju minutažu da bi dobili kompletnu sliku o mogućnosti igrača protiv reprezentacija koje učeatvuju na SP. Utakmica je bila puna tempa tako da je na obe strane bilo puno golova. Meč smo kontrolisali i vodili do 48 minuta kada nam se desio pad u poslednjem delu. Pored propusta i grešaka koji su evidentni i koji će biti u budućnosti ispravljeni, zadovoljan sam prikazanom igrom i ponašanjem igrača kako na pripremama u Pazovi tako i na utakmicama.

Nastavio je Perić priču praktično u jednom dahu.

– Igrači su prikazali puno individualnih i ekipnih stvari i radujem se što su svojim kvalitetom igre opravdali poziv u reprezentaciju i čestitam im na tome. Siguran sam da će ovi igrači, među kojima je dosta omladinskih reprezentativaca, i dalje selektirano biti pozivani, kvalitetno napredovati i samim tim činiti za naš rukomet i reprezentaciju dodatnu vrednost u nastavku kvalifikacija.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter