Svečana Skupština Rukometnog saveza Srbije održana je danas u beogradskom hotelu Hajat. RSS je izabrao novi znak, a dodeljena su specijalna priznanja za 65 godina, kao i nagrade i priznanja najuspešnijima u prethodnoj godini. Za najbolje internacionalne igrače izabrani su Sanja Damjanović i Momir Ilić.

Povezane vesti

Za najuspešniju igračicu iz Srbije izabrana je Anđela Janjušević, koja nastupa za Radnički iz Kragujevca i član je reprezentacije Srbije, a za najuspešnijeg igrača Dejan Zlatanović golman RK Železničar iz Niša. Za najuspešnijeg trenera izabran je Đorđe Ćirković, trener Vojvodine, a posebno priznanje dobio je reprezentativac Srbije u rukometu na pesku Marko Pavlović.

– Zahvalila bih se svima koji su glasali za mene, ovo mi je podstrek za budućnost da budem još bolja. Volela bih da se i sledeće godine pojavim na ovom mestu i da osvojim nagradu. Čestitam igračici Anđeli Janjušević, ona je veliki talenat. Poručila bih joj da nastavi sa uspesima i da čuva svoju zlatnu levu ruku – rekla je Sanja Damjanović, reprezentativka Srbije.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.