0
U pripremi

KOLENO NIJE IZDRŽALO: Operisana Sanja Damjanović (FOTO)

Objavljeno: 24.12.14 u 19:06

Srednji bek naše rukometne reprezentacije drugi put u poslednjih dvanaest meseci je morala da operiše meniskus kolena.

Sanja Damjanović nikako ne uspeva da zaleči povredu kolena koju vuče već par godina. Prvi put su se problemi meniskusa leve noge pojavili pred okupljanje reprezentacije uoči Svetskog prvenstva u Srbiji krajem prošle godine. Tada Sanja nije odolela izazovu i želela je da nosi nacionalni dres pred domaćom publikom. Vodila je Srbiju do srebra, a odmah nakon šampionata u januaru je prvi put operisala meniskus.

Sada posle Evropskog prvenstva koje su naše devojke neslavno završile sa sva tri poraza u grupi ponovo su se pojavili problemi sa levim kolenom zbog kojeg se Damjanovićeva još jednom obratila hirurgu. Operacija je protekla uspešno, a igračica danskog Viborga se obratila pratiocima na Tviteru porukom „Sve što te ne ubije, samo te ojača“.

Da je Sanja Damjanović jedna od naših najpopularnijih rukometašica svedoči i potez jednog od njenih fanova koji joj je na kolima napisao poruku: „Najlepša si u gradu“

FOTO: Facebook/Sanja Damnjanovic
FOTO: Facebook/Sanja Damjanovic

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter