0
Ostali sportovi

FOTO:STARSPORT

IZBOR ZA NAJBOLJU NA SVETU: Glasajte za Andreu i Draganu

Objavljeno: 24.12.14 u 23:20

U tradicionalnom izboru za najbolju rukometašicu planete sajta Handbal Planet (www.handball-planet.com) našle su se srpske reprezentativke, Andrea Lekić (srednji bek) i Dragana Cvijić (pivotmen).

Naše devojke, nominovane su od strane rukometnih novinara iz 17 zemalja širom planete (četiri igračice po poziciji), a poslednji član žirija su posetioci sajta, koji mogu glasati i tako poboljšati šanse svojih ljubimaca.

Andrea Lekić, prošle godine je izabrana za najbolju rukometašicu sveta od strane IHF, a svoj kvalitet je i ove godine pokazala igrajući za makedonski Vardar, sa kojim je osvojila treće mesto u EHF Ligi šampiona.

Dragana Cvijić je igrala finale EHF Lige šampiona u dresu podgoričke Budućnosti, pokazavši da je uz Norvežanku Hajdi Loke, jedan od najboljih ženskih pivotmena na svetu.

Podržite naše reprezentativke svojim glasom. Odluka o najboljem igraču planete, kao i članovima najbolje postave, biće saopštena 6. januara naredne godine.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter