0
Ostali sportovi

KRAGUJEVČANI ZADOVOLJNI: Prvo takmičenje u sezoni i prvi pehar

Objavljeno: 23.12.14 u 13:51

U petom domaćem finalu, Radničkom se posrećilo da dođe da trofeja. šumadincu su osvojili Kup Srbije, a velelepni pehar podigao je kapiten aleksandar Ćirić.

– Drago mi je zbog ovog trofeja, mnogo nam znači što smo osvojili prvi domaći trofej u istoriji kluba. Zacrtali smo to kao cilj i u tome uspeli. Ovaj trofej je i za momke koji su napustili klub tokom leta, tako da ovaj trofej posvećujemo njima. Utakmica je bila teška, neizvesna . Igrali smo četiri minuta sa igračem manje, odbranili se, držali tempo… Pokazali smo da smo najbolja ekipa u Srbiji – zaključio je Ćirić.

Prvi domaći trofej osvojio je Marko Petković i tako Ligi šampiona sa Barselonetom i trofejima u španiji, Turskoj, Crnoj Gori, pridodao i domaći. sa dva gola u finalu bio je najefikasniji igrač.

– Presrećan sam. Nastavio sam trofejni niz započet u Barseloneti. Prvo takmičenje u sezoni i odmah trofej, to mnogo znači i nama igračima, ai klubu. Od samog dolaska u Bečej pokazali smo ogromnu želju, glad za peharom. na kraju smo ga zasluženo i osvojili. Sveli smo utakmicu na mali broj golova, što nama i odgovara. Na kraju se osetio umor koji je bio posledica dešavanja iz druge četvrtine, ali srećom, nije seodrazilo na konačan ishod – zaključio je Petković.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter