0
Ostali sportovi

ZVEZDA BRANI KUP: ‘Nemamo nikakav pritisak, Radnički je favorit’

Objavljeno: 20.12.14 u 17:13

Bez ikakvog pritiska Crvena zvezda dočekuje Fajnal-for Kupa Srbije, tim pre što ih u polufinalu (nedelja, 20.00 časova) očekuje duel sa Radničkim.

– Kragujevčani su glavni favorit za osvajanje Kupa, a naravno favoriti su i u meču sa nama. Na papiru imaju bolji tim – kaže za HotSport Viktor Rašović.

Trener Dejan Savić je bio jako nezadovoljan izdanjem protiv Jadraan iz Herceg Novog, nedelju dana pre Kupa.

– Činjenica je da mnogo osciliramo, pružamo i dobre i loše partije. Mlada smo ekipa i to je normalno. Nadam se da smo izvukli pouke iz tog meča i da takve greške nećemo da ponovimo u Bečeju. Spremali smo se cele ove nedelje za Kup, i ne samo ove sedmice nego je ceo ovaj deo sezone služio za pripremu za borbu za prvi trofej.

Momci u crveno-belim kapicama su spremni za ono što im predstoji, a Dejan Savić nema nikaakvih kadrovskih problema.
– Nimamo nikakv pritisak pred utakmicu sa Radničkim. Poimence su bolji od nas, ali gledamo samo sebe, kao i uvek, i sigurno je da će svako od nas dati maksimum, pa šta bude.

Prethodna dva trofeja osvojila je Zvezda, bilo bi lepo da se niz nastavi.
– Bilo bi lepo, pogotovo bi to velika stavr bila za ovu ekipu, bio bi to pravi podvig za tim. Niko to ne očekuje od nas, borićemo se, pa šta uradimo. I pehar je lepši, pogotovo što je ova naša ekipa slabija od prošlogodišnje.

Partizan je jednom nogom već u finalu.
– Poslužila ih je sreća na žrebu, ali daleko je finale. Ne bih ja potcenjivao ni ekipu Vojvodine – zaključio je Zvezdin reprezentativac, Viktor Rašović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter