Nekadašnji košarkaš Srbije Darko Miličić započeo je svoju karijeru u ringu, a hrvatski mediji su u negativnom kontekstu pisali o bivšem drugom poku na NBA draftu.

Povezane vesti

Miličić je odlukom da se oproba u kik-boksu skrenuo pažnju javnosti u čitavom regionu, a hrvatski mediji kao da su jedva čekali njegov kiks na debiju.

– Nakon završetka karijere Miličić je odlučio da se bavi kikboksom i politikom. Međutim, slično kao i u košarkaškoj karijeri, i na tim područjima je zakazao. Postao je ‘vrhunski advokat’ ratnog huškaša i haškog optuženika Vojislava Šešelja, a svoje političke boje dokazao je i zanimljivim tetovažama. Telo mu krase istaknuti članovi ravnogorskog pokreta Nikola Kalabić i Momčilo Đujić. Da se u međuvremenu ništa nije promenilo u njegovoj glavi dokazao je sinoć ušavši u ring s majicom ‘Četnici Srbija’. U svakom slučaju pripremio je zanimljivu predstav, ali na nogama se nije dugo zadržao – napisao je jutarnji.hr uz naslov – ‘KAD KARIJERA KRENE NIZBRDO Nekad je bio drugi pick NBA drafta, a danas je šešeljevac i loš boksač’. 

Takođe, Jutarnji podseća i na Miličećevo ponašanje iz 2007. godine kada je psovao sudije na Eurobasketu.

Milicic

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.