0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

DUBROVČANI: Partizanovi igrači su nas udarali kako su stigli i umeli (VIDEO)

Objavljeno: 19.12.14 u 17:19

Derbi na Banjici u sredu uveče, u okviru drugog kola Lige šampiona između Partizana i Juga pokvario je Nikša Dobud sramnim ispadom i udaranjem deceniju mlađeg kolege Marka Manojlovića. Da toga nije bilio, sve bi proteklo sjajno. Partizan se odlično suprotstavio favoritu, igrali su mladi momci hrabro, borili se do poslednjeg atoma snage, nošeni pesmom Grobara.

Dubrovčani izgleda nisu očekivali takav otpor crno-belog vrtića, a Miho Bošković odavno nije bio tako umoran i iscrpljen kao posle meča sa Partizanom.

– Kao da smo igrali tri različite utakmice. Do isključenja Dobuda, za vreme igranja sa igračem manje i nakon toga… Moje je mišljenje da smo odigrali dobru i čvrstu utakmicu, pogotovo u obrani, a oni se nisu znali nositi s našom kvalitetom, pa su nas udarali kako su stigli i umeli. Igrali su jako grubo i na taj način pokušali da traže svoju šansu, ali nisu uspjeli. U napadu smo štekali, ali to smatram normalnim s obzirom na keč igru kakva je bila dopuštena – rekao je Bošković za klupski sajt.

Bošković se nije setio da kaže da je za umor, osim mlade i poletne ekipe Partizana, kriv i Dobud koji ih je ostavio na cedilu, četiri minuta su igrali sa čovekom manje zbog njegovog brutalitija.

Trener Juga Miho Bobić je brutalan udarac Dobuda ocenio kao ‘nesmotrenu pogrešku’ zbog koje je tok utakmice, koji je do tog trenutka išao u korist gostiju, doveden u pitanje.

Da li su Partizanova deca mogla toliko da ‘prebiju’ hrvatske iskusne igrače, gromade?  Čak i da jesu, a nisu, nije to bilo ni blizu ovoga što je uradio Dobud.

Decembar 2014, meč drugog kola Lige šampiona, Partizan-Jug

Januar 2012, Evropsko prvenstvo u Ajdhovenu, Hrvatska-Srbija

Vidi se ko udara ‘kako stigne i ume’…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter