0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

MANOJLOVIĆ ZA HOTSPORT: Idem na ušivanje… Ima Dobud takve ispade! (VIDEO)

Objavljeno: 18.12.14 u 00:21

Najdeblji kraj u derbi meču Partizana i Juga, u kome su crno-beli poraženi sa 5:3, izvukao je Marko Manojlović. Njega je pred kraj treće četvrtine u lice udario Nikša Dobud.

Taj gest Dobuda samo je potvrda konstatacije Vladimira Vujasinovića da se od treće četvrtine Jug branio i dokaz da su Hravti strepeli za konačan ishod meča. Nije Manojlović želeo da pravi dramu oko nesportskog gesta hrvatskog igrača. Vaterpolisti Partizana uvek dostojanstveno sve izdrže, tako su vaspitani.

– Malo je bilo čarki na stativi. Dobio sam udarac ali to je sastavni deo sporta – kratko je za HotSport prokomentarisao incident sa Dobudom.

Samo što Dobudu to nije prvi takav slučaj, sečamo se svi brutalnog udarca Filipa Filipovića na Evropskom prvenstvu u Ajdhovenu, posle kojeg se nije čak ni izvinio. Naprotiv, rekao je da je Filipović dobio šta je tražio.

– Da da. Ima on takve ispade…

Kako je oko? Pukla je arkada.

– Sutra idem na ušivanje.

Nema opasnosti da propustiš Kup Srbije, koji se igra u nedelju i ponedeljak?

– Ne bi trebalo. Igraću sigurno.

Da se vratimo na samu utakmicu. Partizan je pružio žestok otpor daleko iskusnijoj i kvalitetnijoj ekipi.

– Prezadovoljan sam našom igrom. Prioritet nam je bila odbrana. U napadu nas nije išlo ali popravićemo to u narednim utakmicama.

Stvarali ste dosta šansi, izostala je sama završnica. Brzopleto ste reagovali…

– Oslonili smo se na odbranu, sve snage smo upotrebili u tom segmentu igre. Nije nas ni išlo, stvarno smo dali sve od sebe, očigledno je da nas nije išlo.

Sa druge strane, odbrana je bila za svaku pohvalu.

– Kako da ne. Jug je vrhunska ekipa sa odličnim pojedincima  koji imaju velike ambicije. Igrati 5:3 sa njima nije mala stvar.

Partizanu je ovo bila odlična provera za polufinale Kupa sa Vojvodinom.

– Ako zadržimo ovaj ritam i ovu agresivnost kraj će biti povoljan po nas. A onda finale. Svejedno mi je ko će biti protivni, Radnički ili Zvezda, gledamo samo sebe – zaključio je Manojlović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter