U Novom Sadu održano je zvanično merenje pred kik-boks spektakl koji će se u četvrtak održati u hali SPENS i u kom će se Nenad Pagonis boriti za titulu prvaka sveta. Ipak, zvezda večeri biće debitant u ringu, bivši NBA šampion, Darko Miličić.

Povezane vesti

Srpski gorostas je već na prvom merenju imao maler, pošto je pokvario vagu za mrerenje kilaže. Ipak, posle popravke ona je pokazala da će Miličić u borbu ući sa 138 kilograma.

– Bilo je mnogo problema u pripremi ovog meča. Prvo je trebalo naći protivnika, a potom i sparing partnere. „Čelčio“ sam se uz Nenada Pagonisa i na prvom sparingu je pao nokaut. Posle sam trenirao sa lokalnim tabadžijama i verujem da sam u dobroj formi – istakao je Darko Miličić koji će se boriti protiv Radovana Radojičina iz Sente.

U borbi za titulu prvaka Nenad Pagonis će raditi protiv Argona Pretenija iz Hrvatske.

– Dugo nisam radio u svom rodnom gradu, a obećao sam da ću, kad ponovo izađem pred publiku, dovesti borca ravnog sebi. Preteni je vrhunski takmičar koji uvek zaslužuje pun respekt i maksimalnu spremnost. Bez obzira na dosadašnje dve pobede u finalima, profi ring je nešto drugo. Maksimalno sam spreman, imao sam malo muke da skinem kilažu na 88,4 kg jer tu kilažu nisam radio pet godina – rekao je Pagonis.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.