1
Ostali sportovi

KIK-BOKS: Miličić pokvario vagu na merenju

Objavljeno: 17.12.14 u 18:27

U Novom Sadu održano je zvanično merenje pred kik-boks spektakl koji će se u četvrtak održati u hali SPENS i u kom će se Nenad Pagonis boriti za titulu prvaka sveta. Ipak, zvezda večeri biće debitant u ringu, bivši NBA šampion, Darko Miličić.

Srpski gorostas je već na prvom merenju imao maler, pošto je pokvario vagu za mrerenje kilaže. Ipak, posle popravke ona je pokazala da će Miličić u borbu ući sa 138 kilograma.

– Bilo je mnogo problema u pripremi ovog meča. Prvo je trebalo naći protivnika, a potom i sparing partnere. „Čelčio“ sam se uz Nenada Pagonisa i na prvom sparingu je pao nokaut. Posle sam trenirao sa lokalnim tabadžijama i verujem da sam u dobroj formi – istakao je Darko Miličić koji će se boriti protiv Radovana Radojičina iz Sente.

U borbi za titulu prvaka Nenad Pagonis će raditi protiv Argona Pretenija iz Hrvatske.

– Dugo nisam radio u svom rodnom gradu, a obećao sam da ću, kad ponovo izađem pred publiku, dovesti borca ravnog sebi. Preteni je vrhunski takmičar koji uvek zaslužuje pun respekt i maksimalnu spremnost. Bez obzira na dosadašnje dve pobede u finalima, profi ring je nešto drugo. Maksimalno sam spreman, imao sam malo muke da skinem kilažu na 88,4 kg jer tu kilažu nisam radio pet godina – rekao je Pagonis.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter