3
TimeOut

FENOMENALNA IDEJA: Slika Marka Ivkovića na karti za utakmicu sa Laboral Kućom (FOTO)

Objavljeno: 16.12.14 u 00:15

Košarkaški klub Crvena zvezda došao je na sjajnu ideju kako da kreira kartu za utakmicu sa Laboral Kućom u desetom kolu Evrolige. Naime, u čast tragično ubijenog navijača crveno-belih u Istanbulu Marka Ivkovića na ulaznici će se naći njegova slika sa natpisom „Zauvek u nama živiš ti“. Kao što zante Crvena zvezda će Špance dočekati pred praznim tribinama zbog kazne Evrolige, ali će se karte naći u prodaji i svako ko ih kupi moći će da prati utakmicu na velikom videobimu ispred dvorane. U hali će na stolicama biti zalepljene slike navijača, koji se prijave na zvaničnom sajtu KK Crvena zvezda.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. Da se ne igra pred praznim tribinama nikad Covic ne bi dozvolilo da ista ode porodici Ivkovic! Kad zna da navijaci ne mogu da udju, kao budimo humani i pitanje je koliko ce stvarno para otici Ivkovicima. Verujem da ce i oni ostati uskraceni tog novca kao i ljudi sa Kosova, klijenti Agro banke… Sad je kao human,video bi isto tako postupila da se npr. igra protiv Barselone a dozvoljen ulaz navijacima. Pa nikad. Ipak je to samo mali fmp.

    0
    0
    Odgovori
  2. Delije, Zvezdasi i cigani, kupujte ulaznice, da pokazemo koliko nas ima i da pomognemo klub finansijski, da ispeglamo makar deo kazni, a sto da ne donesemo klubu i zaradu. 300 dinara je 1 pivo u klubu, pakla cigareta, termin u balonu, taksi…svako moze da odvoji tih 300 dinara i da pomogne klub i pricu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter