0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

SAVIĆ O KATASTROFALNOJ IGRI ZVEZDE: Moramo da se zapitamo zašto se ovo dogodilo pred Fajnal-for Kupa?!

Objavljeno: 14.12.14 u 17:50

Zvezda je i drugi put poražena od Jadraan iz Herceg Novog u Triglav regionalnoj ligi, u revanšu, na svom bazenu, i to još ubedljivije nego u prvom susretu ova dva rivala. Bilo je ovo najslabije izdanje Zvezde u proteklih četiri sezone, od kako je Dejan Savić trener.

– Ni Jadran Herceg Novi ni Zvezda nisu očekivakli ovakav ishod, odnosno rezultat. Čestitam Nerceg Novom na izuzetnoj igri i zasluženoj pobedi. Ono što je zanimljivo je da su odigrali pre svega odlično u odbrani i na neki način nisu dozvoljavali mojim igračima uopšte da priđu. Nismo imali rešenja u napadu, a na kraju smo počeli da ispadamo iz sistema odbrane, što je dovelo do ove katastrofe – rekao je trener crveno-belih Dejan Savić.

Srpskom šampionu je ova četvrti poraz u TRL, drugi uzastopni, a ovaj je došao baš u nezgodnom trenutku, jer Zvezdu sa nedelju dana očekuje Kup Srbije na kojem treba da brani titulu.

– Ono što je u suštini najbitnije i zbog čega treba da se zapitamo je što se sve ovo izdogađalo samo sedam dana pred Fajnal-for Kupa Srbije. Sigurno je da mora da se analizira utakmica u svim sverama, jer ne mogu da budem zadovoljan ni jednim segmentom igre Crvene zvezde. Na neki način i ja snosim veliku odgovornost i moram i sam sebe da sagledam i preispitam u nekim stvarima – zaključio je Savić.

Zvezda u nedelju igra sa Radničkim u polufinalu. Za razliku od Partizana i Šumadinaca koji će u sredu igrati mečeve Lige šampiona, Zvezda će kao glavnu proveru imati sparing sa Jugom u četvrtak uveče. Dubrovčani dan ranije igrju sa crno-belima u LŠ, Radnički gostje Olimpijakosu.

I dok je Savić potpuno nezadovoljan igrom svog tima, strateg Jadrana Vladimir Gojković ima dosta razloga za zadovoljastvo.

– Zasluženo smo pobedili. Nismo baš očekivali da ćemo ovako lako da dobijemo Crvenu zvezdu, ali smo se nadali da možemo da dođemo do bodova. Čestitao bih mojim igračima, odigrali su jedan fenomenalan meč i napravili sjajan rezultat protiv jedne veoma dobre ekipe, koja ima pet reprezentativaca Srbije sa poslednjeg Fina Svetskog kupa koji su osvojili. Zadovoljan sam, najbitnije je da ne poletimo, u sredu nas čeka ginale Kupa Crne Gore. Favriti smo – istakao je Gojković.

Posle ovog poraza Zvezda e pala na četvrto mesto u grupi B.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter