0
Ostali sportovi

TRL: Novljani potopili Zvezdu

Objavljeno: 13.12.14 u 21:41

Crvena zvezda nije uspela da se revanšira Jadranu iz Herceg Novog za poraz iz prvog dela grupne faze takmičenja u Triglav regionalnoj ligi pošto je na bazenu Vlaho Orlić poražena sa 13:5 (2:1, 3:1, 4:2, 4:1) od crnogorskog tima.

Poraz u Crnoj Gori ipak nije bio posledica lošeg dana ili puka slučajnost. Novljani su još jednom ove sezone nadigrali crveno-bele. Jedino što je Crvena zvezda uspela da uradi na ovom meču je da posle dva i po minuta igre povede golom Ivana Rackova.

Gosti su potom lagano lomili otpor Zvezde pa su do poluvremena stigli do tri gola viška,a posle treće deonice čak pet. Ni poslednjih osam minuta igre Zvezdi nisu doneli ništa dobro. Do gola nisu mogli čak ni sa peterca jer je Strahinja Rašović pogodio prečku.

U timu Crvene zvezde po deva pogotka su postigli Ivan Rackov i Dimitrije Obradović, dok je Radomir Drašović jednom zatresao mrežu gostiju. Kod Novljana kapiten Sekulić je tri puta bio precizan, Sarić i Drašković su postigli po dva gola, a po jednom su se u listu strelaca upisali Ukropina, Popadić, Vidović, Baničević, Latinović i Pješivac.

Ovaj meč je bio poslednja provera za Crvenu zvezdu uoči finalnog turnira Kupa Srbije koji je na programu naredne nedelje i ponedeljka u Bečeju. Ujedno crveno-beli su sada u problemu što se tiče plasmana u drugu fazu takmičenja u TRL jer imaju dva boda više i meč odigran više od Vojvodine koja im je konkurent u borbi za četvrto mesto u grupi B.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter