0
Ostali sportovi

RUKOMETAŠICE POSLE BLAMAŽE NA EP: Nekada tresneš o pod da naučiš…

Objavljeno: 13.12.14 u 14:14

Vicešampionke sveta, rukometašice Srbije, Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj završile su već u grupnoj fazi i to bez ijedne pobede.

Igračica Nice smatra da je razlog ovog neuspeha i veliki broj povreda.

– Tako je u sportu, nekada dobijaš utakmice, a nekada ih gubiš. Sport je surov! Jedan dan si na vrhu, drugi na dnu. Ja sam to naučila, nije mi ovo prvo razočaranje. Nekada bude lepih stvari, a nekada tresneš o pod da naučiš. Imale smo dosta povreda pre početka EP. Nama je ovo prvenstvo poslužilo za nauk. Mi smo sada zakomplikovale put sebi, ali još nije kasno za OI. Bile su ove tri naporne godine za nas. Čeka nas nastavak sezone, da se sumiraju utisci, vidi šta i kako dalje, ali nadam se da nam je ovo bila velika škola da ubuduće ne pravimo iste greške – rekla je Biljana Bandelijer, igračica Nice.

Pivotmen Srbije Dragana Cvijić takođe samatra da iz ovog neuspeha treba izvući pouke.

– Ne mogu da kažem da su se glave ohladile posle poraza i eliminacije sa EP. Dokazali smo da svako može da pobedi i da izgubi, i da ne treba otpisivati nijednog protivnika, ma kakavi da su rezultati. Ovo je velika škola za nas i veliko iskustvo za dalje. Najteže je ustati kada si dole, ali mi treba da naučimo da nam ovo bude poslednji put – dodala je Cvijićeva.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter