0
The Best Of

SRBI NA UDARU: Nemcima smeta Mitrovićev jezik, Englezi se šale na račun Markeca (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 11.12.14 u 12:20

Poslednje kolo grupne faze Lige šampiona obeležio je prolazak Bazela, Mančester sitija i Šalkea u osminu finala, ali i srpski fudbaleri koji su se našli na udaru nemačke i britanske štampe.

Naime, Anderleht je u Dortmundu izborio remi protiv Borusije 1:1, a strelac gola za Belgijance bio je Aleksandar Mitrović. Buviši napadač Partizana je proslavljajući gol iszplazio jezik između dva prsta. To je bio znak za nemačke medije da krenu u „hajku“ protiv Srbina, govoreći da ima ružne manire, to jest da je nevaspitan.

Još jedan bivši fudbaler Partizana našao se na udaru javnosti, samo ne nemačke, već britanske. Lazar Marković je na poluvremenu ušao u igru u timu Liverpula protiv Bazela (u tom trenutku 0:1), ali je vrlo brzo napustio teren pošto je dobio crveni karton. Englezi su odmah počeli da se šale na račun Srbina, mada ruku na srce slažu se da je Markec prestrogo isključen. Ipak, to Liverpul neće vratitiu osminu finala Lige šampiona, pošto je do kraja uspeo samo da izjednači rezultat na 1:1, što je Bazel odvelo u sledeći krug najelitnijeg evropskog fudbalskog takmičenja.

markec

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter