0
Ostali sportovi

EP U RUKOMETU: Crnogorke ponovo bolje od Srpkinja

Objavljeno: 08.12.14 u 21:51

Ženska rukometna reprezentacija Srbije loše je startovala na Evropskom prvenstvu koje se održava u Mađarskoj i Hrvatskoj pošto je u meču 1. kola grupe D poražena od aktuelnog prvaka „starog kontinenta“ selekcije Crne Gore sa 22:19 (10:8).

Izabranice Saša Boškovića jedino vođstvo su imale na početku meča kada su golom Stepanovićeve povele sa 1:0, ali je nakon toga usledila serija od pet uzastopnih pogodaka Crnogorki što je bilo vođstvo koje je naš tim do kraja jurio.

Uspele su naše reprezentativke u 39. minutu da dođu do izjednačenja (12:12), nešto kasnije i do 14:14, ali tada je usledila još jedna mini serija protivnica koje su vezale tri pogotka i tada je praktično rešen meč.

Imala je naša reprezentacija nekoliko prilika da uhvati potpuni priključak, ali je bilo previše tehničkih grešaka u napadu koje su na kraju koštale bodova selekciju Srbije.

Najefikasnija u našem timu bila je Andrea Lekić sa šest pogodaka, Biljana Filipović je postigla četiri, a po dva puta su bile precizne Jelena Živković i Sanja Damnjanović. Na drugoj strani po pet pogodaka postigle su Milena Knežević, Katarina Bulatović i Suzana Lazović.

Ovaj poraz je u dobroj meri podsetio na utakmicu od pre dve godine kada su Crnogorke u polufinalu EP u Beogradu na sličan način savladale našu selekciju, a potom trijumfovale i u finalu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter