0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

BOŠKOVIĆ NAŠAO OPRAVDANJE ZA PORAZ: Mi u Srbiji smo selektori nedelju dana pred prvenstvo

Objavljeno: 08.12.14 u 23:06

Reprezentacija Srbije, poražena je u uvodnom meču EURO 2014 u Osijeku od selekcije Crne Gore 22:19 (10:8). Na konferenciji za medije, predstavnicima sedme obratili su se selektor Saša Bošković i levi bek Biljana Bendelier (bivša Filipović).

– Za mene i naš tim je očekivano bila teška utakmica. Uspeli smo da odigramo u pojedinim momentima nešto kvalitetnije, s obzirom na dosta povređenih igračica, a onda nas je zadesio peh da ostanemo bez još jednog srednjeg beka. Crna Gora zna šta radi, ima trenera tokom cele godine, a mi smo selektori sedam dana pred prvenstvo i nije lako. Andrea nije trebalo da igra, ali je pokazala veliku želju. Imaćemo veliki problem sa srednjim bekom.

Nešto slično rekla je i naša reprezentativka koja je u večerašnjem duelu postigča četiri pogotka.

– Očekivano teška utakmica. Žao mi je što smo izgubili. Kada smo pronašli agresivnost u odbrani, nedostajala je koncentracija u napadu. Pokušaćemo da to sredimo za ovaj jedan naredni trening pred narednu utakmicu. Okrećemo se sledećim utakmicama. Idemo dalje. Znamo dobro Francuskinje. Imamo nekoliko igračica u Francuskoj. Sigurna sam da će biti teško kao i večeras. Moramo da ih pobedimo, treba nam pobeda.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter