0
Ostali sportovi

ALPSKO SKIJANJE (M): Ligeti obradovao domaće navijače

Objavljeno: 07.12.14 u 23:19

Američki skijaš Ted Ligeti trijumfovao je u drugoj ovosezonskoj veleslalomskoj trci Svetskog kupa koja je večeras vožena u Biver Kriku.

Iskusni Ligeti je posle prve trke bio tek na trećem mestu, ali je u drugoj bio ubedljivo najbrži pa je trijumfovao sa ukupnim vremenom od 2:34,07 minuta. Francuz Aleksis Pintoro je ispustio prednost od 24 stotinke iz prve trke pa je na kraju kasnio za pobednikom 18 stotinki. Na najnižoj stepenici pobedničkog postolja završio je Austrijanac Marsel Hiršer koji je imao lošije vreme od pobednika za 60 stotinki.

Hiršer je uz trijumf u prvom veleslalomu skupio ukupno 160 bodova pa je prvi u veleslalomskom plasmanu sa 20 poena više od Pintoroa. U generalnom plasmanu nije došlo do velikih promena pošto je Norvežanin Kjetil Jansrud i dalje ubedljivo prvi sa ukupno 412 poena odnosno čak 172 više baš od Hiršera.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter