0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

NOVO DEMOLIRANJE: Partizan ‘polupao’ Branik

Objavljeno: 06.12.14 u 20:54

Baš kao i u prvom delu sezone vaterpolisti Partizana su ubedljivo savladali mariborski Branik ovog puta u 9. kolu regionalne Triglav lige u Sloveniji je bilo 23:6 (7:3, 5:2, 7:0, 4:1).

Od samog starta meča crno-beli su nametnuli svoj ritam pokazavši još jednom da su daleko bolji tim od Mariborčana koji su ubedljivo poslednji na tabeli grupe B. Nisu „kočili“ Beograđani do kraja utakmice već su koristili svaku priliku da postignu što više pogodaka.

Najefikasniji u timu Vlade Vujasinovića bio je Subotić koji je postigao čak sedam pogodaka, Gilen je pet puta savladao domaćeg golmana, a Gogov četiri puta. Radojević je dao tri gola, Vico dva, a po jednom su pogađali Stojanović i Asanović. U ekipi Branika istakli su se Pevec i Rajšp sa po dva gola.

Posle kompletiranog devetog kola Partizan je i dalje na četvrtom mestu sa 15 skupljenih bodova odnosno ima četiri manje od Radničkog i Mladosti koji je na deobi drugog mesta, dok je neprikosnoveno Primorje koje je zabeležilo svih devet pobeda.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter