0
Ostali sportovi

ALPSKO SKIJANJE (M): Konačno neko bolji od Jansruda

Objavljeno: 06.12.14 u 22:22

Dominaciju Kjetila Jnsruda na početku nove sezone Svetskog kupa u alpskom skijanju prekinuo je Hanes Rajhelt koji je večeras trijumfovao u superveleslalomskoj trci održanoj u Biver Kriku, američka država Kolorado.

Austrijanac je stazu prešao u vremenu 1:12,78 što je bilo brže za 52 stotinke od Jansruda koji je zauzeo drugo mesto, dok je na najnižoj stepenici pobedničkog postolja završio Francuz Aleksis Pintoro sa vremenom 1:13,40.

Bila je ovo druga superveleslalomska trka u sezoni nakon koje je prvi u plasmanu Jansrud sa 180 bodova ispred Rajhelta koji ima 40 poena manje. U generalnom plasmanu Norvežanin ima još veću prednost pošto je skupio 396 bodova, dok drugi Dominik Paris ima 205, a treći Rajhelt 201 bod.

U nedelju na red konačno dolazi jedna tehnička disciplina odnosno na istom mestu će biti vožena veleslalomska trka (druga u sezoni) i to sa početkom od 16.45 po srednjeevropskom vremenu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter