0
Ostali sportovi

KADETI PREJAKI ZA SENIORKE: Rukometašice doživele još jedan poraz

Objavljeno: 04.12.14 u 23:24

Ženska rukometna reprezentacija Srbije izgubila je večeras od nacionalne muške kadetske selekcije sa 35:29 (18:13), u kontrolnoj utakmicu u okviru priprema za prvenstvo Evrope.

Srpske rukometašice u Novom Sadu obavljaju završni deo priprema za kontinentalni šampionat, koji od 7. do 21. decembra zajednički organizuju Mađarska i Hrvatska.

– Šteta što nismo bili kompletni u večerašnjoj utakmici, ali nismo hteli da forsiramo devojke. Ovo je sjajna generacija kadeta i bili su dobra provera za nas, da vidimo šta i kako. Večeras nisu igrale Ivana Milošević, Jovana Stoiljković , Andrea Lekić i Kristina Liščević, dok je Sanja Damnjanović odigrala desetak minuta. Polako se bližimo kraju, još tri treninga nam ostaju do starta EP, a ova utakmica nam je koristila, rekao je posle meča selektor Saša Bošković.

Na predstojećem prvenstvu Evrope reprezentacija Srbije igraće u D grupi, u Osijeku, sa selekcijama Francuske, Crne Gore i Slovačke, a u prvom meču 8. decembra od 20.15 sati sastaje se sa Crnom Gorom.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter