0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

BRADAJIĆ ZADOVOLJAN ŽREBOM: Imamo šansu da trofej vratimo na Banjicu!

Objavljeno: 03.12.14 u 19:08

U polufinalu Kupa Srbije 21. decembra u Bečeju će se sastati: Partitan Rajfajzen – Vojvodina i Crvena zvezda – Radnički. Dan kasnije pobednici će igrati za pehar koji brani Crvena zvezda.

Crno-beli su dve godine uzastopno igrali protiv radničkog u polufinalu, ovoga puta rival je znatno lakši.

– Partizan uvek ima pobedničke ambicije. Tako je i ovoga puta. Očekujem da pobedimo Vojvodinu, a u finalu, bez obzira na ime rivala, imamo šansu da vratimo pehar na Banjicu – rekao je direktor Partizana Mirko Bradajić.

Predtavnik Vojvodine Kolja Lazor:

– Ponovo dolazimo kao tim sa najmanje izgleda. Za mlade igrače Vojvodine to će biti veliko iskustvo. Partizan jeste favorit ali ćemo učiniti sve da ga namučimo što više.

Viktor Jelenić, predsednik Crvene zvezde:

– Dobili smo možda najjačeg rivala, biće to repriza prošlogodišnjeg uzbvudljivog finala. Imamo nov mlad tim ali je sigurno da ćemo da uradimo sve i da budemo bolji od Radničkog. Verujem da ćemo imati i najveću podšrku publike na tribinama.

Jugoslav Vasović je ispred tima iz Kragujevca rekao:

– Naše ambicije su pobedničke i želimo konačno prvi domaći trofej. Duel sa Zvezdom će biti uzbudljiv ali verujem da smo bliži finalu u kojem očekujem Partizan koji nas je nedavno nadigrao u Kragujevcu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter