1
The Best Of

FOTO: kkcrvenazvezda.rs/

CRNO-BELO ISKUPLJENJE: PAOK odao počast Marku! (FOTO)

Objavljeno: 30.11.14 u 23:26

Najvernije pristalice solunskih crno-belih, popularni „Gate 4“, na utakmici protiv Pantrakikosa razvili su transparent posvećen nedavno ubijenom Marku Ivkoviću Jagodi.

Na taj donekle su se iskupili za propust uprave košarkaškog kluba iz Soluna kada su odbili da minutom ćutanja odaju počast ubijenom navijaču Crvene zvezde u duelu protiv Olimpijakosa. Iako je PAOK bio na velikom udaru javnosti u regionu zbog takvog postupka, navijačka grupa „Gate 4“ je ovim potezom pokazala da je život mladog navijača mnogo važniji od navijačke pripadnosti i zaslužuje svaku pohvalu.

PAOK za Marka

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. ne znam ja sam grobar al i dalje mi nije sve jedno kako grci reaguju na celu pricu, bio panatanaikos olimpiakos il paok svi su zvizdali kad je bio minut cutanja a mi ih zovemo bracom… imam utisak da nas dosta njih ne voli, al ko da im uzme za zlo kad najveci ljakseri idu u grcku i bahanalisu se tamo ko da je njihova zemlja bez trunke postovanja… zato razumevanje… al ipak turci su vise odali casti marku nego „braca“ grci… RIP JAGODA

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter