0
TimeOut

UHAPŠEN: Turski mediji objavili fotografiju Markovog ubice (FOTO)

Objavljeno: 27.11.14 u 12:03

Iako je srpski konzul u Istanbulu prethodne večeri izjavio da turska policija još uvek zvanično nije potvrdila da je uhapsila osumnjičenog za ubistvo Marka Ivkovića turski Hurijet je jutros objavio fotografiju čoveka koji se sumnja da je naneo smrtonosne rane navijaču Crvene zvezde.

Kako se navodi u članku policija je koristila specijalne metode kako bi identifikovale učesnike tuče koji su odali svog prijatelja koji je direktni izvršilac ubistva, a pripadnik je jedne od ekstremnih navijačkih grupa Galatasaraja.

ubica-galatasaraj

Prema prvim informacijama petorica osumnjičenih koji su najpre privedeni u policiju negirali su da su na bilo koji način povezani sa incidentom da bi kasnije promenili iskaz i otkrili ubicu.

Navijač Crvene zvezde Marko Ivković ubijen je u petak, 21. novembra, ispred hale Abdi Ipekči u Istanbulu uoči početka evroligaške utakmice između Galatasaraja i Crvene zvezde.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter