0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

JOŠ NEMA POTVRDE: Turska policija moli za strpljenje

Objavljeno: 26.11.14 u 21:20

Povodom vesti turskih medija koju smo preneli i mi, o navodnom hapšenju ubice Marka Ivkovića generalni konzul Srbije u Istanbulu Zoran Marković izjavio je za Tanjug da je stupio u kontakt sa zamenikom šefa istanbulske policije koji je rekao da u ovom trenutku ne mogu da potvrde istinitost tih navoda, iako mu je poznato da su turski mediji to preneli.

– Rekao sam mu da je srpska javnost veoma zainteresovana i da su i naši mediji preneli pisanje turskih medija, a on me je zamolio za strpljenje dan ili dva rekavši da ćemo imati dobre vesti i da će o tome guverner Istanbula dati zvanično saopštenje. U prilog tome ide činjenica da ga je nazvao javni tužilac koji vodi ovaj predmet i koji mi je rekao da će do petka popodne sigurno imati vesti, rekao je Marković za agenciju Tanjug.

Marković je ocenio da bi to „svakako bio doprinos otopljenju tursko-srpskih odnosa“ ali da „nažalost jedan ljudski život ne može da se vrati“.

– Žao mi je što naša upozorenja na početku nisu uvažena, rekao je generalni konzul Srbije u Istanbulu Zoran Marković.

Ivković je ubijen prošlog petka uoči utakmice Evrolige u Istanbulu, a sahranjen je u ponedeljak na Bežanijskom groblju u Beogradu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter