0
The Best Of

FOTO: kkcrvenazvezda.rs/

OVO SVE OBJAŠNJAVA: Sramni potezi Turaka i Albanaca i poslednji pozdrav za Marka sa celog Balkana (VIDEO)

Objavljeno: 25.11.14 u 12:19

Nesrećno stradali navijač Crvene zvezde Marko Ivković sahranjen je u ponedeljak u Beogradu, a podrška njegovoj porodici i crveno-belima danima dolaze sa svih strana.

Na sahrani u Beogradu prisustvovali su fudbaleri Crvene zvezde kao i brojni sadašnji i bivši funkcioneri iz crveno-bele porodice, dok su Delije u njegovu slavu otpevali pesmu ‘Dobro znaj’.

U Novom Sadu su zapalili sveće za preminulog momka, a navijači su širom regiona svojim transparentima takođe poslali poslednji pozdrav Marku, ali je nažalost bilo i sramnih poteza turskih i albanskih navijača koji su se ponosili ubistvom ovog momka.

Ovaj video posvećen je 25-godišnjem Deliji Marku Ivkoviću i definitivno objašnjava celu ovu veliku tragediju, kao što je napisao i autor:

– Ovaj video je posvećen nesrećno ubijenom navijaču Crvene Zvezde tokom gostovanja u Istanbulu, od strane navijača Galatasaraja, koji se tim činom i ponose. Njima su se priključili i navijači iz Albanije. Ipak, veliki deo regiona, a i šire je podržao crveno-bele u ovom tragičnom momentu. Večna ti slava Marko.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter