0
Odbojka

Ivana Nešović nova članica kineskog Tjanđina

Objavljeno: 19.11.14 u 14:41

Srpska odbojkašica Ivana Nešović karijeru nastavlja u Kini. Ona je potpisala ugovor sa ekipom „Bohai Bank“ iz Tjanđina, a novim saigračicama priključiće se već u četvrtak.

– Čitavo leto sam čekala ponudu koja bi meni lično najviže ležala. Azija je moja velika ljubav i samo mi je Kina nedostajala u tom mozaiku, tako da sam veoma srećna što se vraćam na Istok. Krećem u nove pobede i hvala svima koji su verovali u mene – rekla je Ivana Nešović koja je u svojoj karijeri igrala u Koreji za Seongnam i Japanu za Denzo Eribiz.

Sjajna korektorka ovu sezonu počela je u Železničaru iz Lajkovca, gde je prikazivala izvanredne partije i bila jedna od najzapaženijih igračica Viner štetiše Superlige.

– Zahvalila bih se Železničaru i svim Lajkovčanima na sjajnom gostoprimstvu i mogućnosti koju su mi pružili da održavam visok nivo svoje forme. Lajkovac ima izvanredne uslove za rad i najzdraviju atmosferu i želim im mnogo sreće u nastavku sezone. Nadam se da će sve devojke, stručni štab i članovi Uprave biti nagrađeni za veliki trud i rad – zaključila je Nešovićeva.

Tjanđin je trenutno lider na tabeli kineskog šampionata. Imaju osam titula nacionalnog šampiona, kao i četiri trofeja u šampionatu Azijske odbojkaške konfederacije. Smatra se za jedan od najuspešnijih odbojkaških kolektiva u Kini u poslednjoj deceniji.

Ivana Nešović ima 26 godina i visoka je 190 centimetara. Karijeru je počela u Crvenoj zvezdi gde je provela sedam sezona, a pored Koreje i Japana, nastupala je za Asistel Novaru (Italija), Volej Soverato (Italija) i Čanakale (Turska).

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter