0
The Best Of

Foto: HOTSPORT

SPORTISTI, JAVNE LIČNOSTI, KOLEGE NOVINARI: Svi zajedno proslavili 2. rođendan HotSporta!

Objavljeno: 18.11.14 u 13:29

Sportski portal Hotsport.rs sinoć je u prisustvu mnogobrojnih prijatelja portala proslavio svoj drugi rođendan u novootvorenom beogradskom restoranu „El Gato Negro“. 

Brojne javne ličnosti, aktivni i bivši sportisti, kao i kolege novinari iz drugih medija uveličali su svojim prisustvom proslavu koja je osim rođendana, kao povod imala i moderan redizajn portala HotSport koji je već nekoliko dana dostupan svim njegovim posetiocima.

Foto: HOTSPORT
Foto: HOTSPORT

Za dobru atmosferu pobrinula se Maja Volk sa svojim karakterističnim muzičkim repertoarom kao i ljubazno osoblje pomenutog restorana meksičke kuhinje – „El Gato Negro“.

Foto: HOTSPORT
Foto: HOTSPORT

Naši gosti

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović iskoristio je priliku da čestita rođendan redakciji i pritom istakao da je Hotsport njegov omiljeni portal, uvek vedra i raspoložena Marijana Mićić nije štedela reči hvale na račun proslave, dok je fudbaler Vujadin Savić u društvu brojnih prijatelja među prvima stigao na našu proslavu.

Foto: HOTSPORT
Foto: HOTSPORT
Nikola Martać i Nenad Lalatović
Foto: HOTSPORT

Naše kolege

Proslavi su prisustvovale i kolege iz drugih medija, pa smo tako čestitke iz prve ruke dobili od Predraga Strajnića sa RTS-a, Miljana Milićevića sa Prva TV, Filipa Čukanovića sa B92 i Žakline Tatalović sa Prva TV.

Foto: HOTSPORT
Foto: HOTSPORT

Dragi Tviteraši

Rođendan su ulepšali i brojni Tviteraši koji su se rado odazvali našem pozivu te naše onlajn poznanstvo preneli u stvarni svet.

Foto: HOTSPORT
Foto: HOTSPORT

Oni su tokom cele večeri prenosili direktno svoje utiske sa proslave, a svi tvitovi sa haštagom #hotsport bili su propraćeni na posebnom Tviter zidu, popularnom „tvit volu“.

Foto: HOTSPORT
Foto: HOTSPORT

Nikola Martać, vlasnik portala: Nije teško biti kapiten tima koji pobeđuje

Vlasnik Portala, Nikola Martać, održao je zdravicu povodom proslave drugog rođendana, te iskoristio priliku da kaže koju reč o dosadašnjem radu portala, kao i da najavi novine koje očekuju brojne posetioce.

– Pre svega, hvala vam što ste došli u ovolikom broju i što od samog početka podržavate rad našeg portala. U prethodnom periodu postigli smo izvanredne rezultate i taj trend rasta planiramo da nastavimo i u periodu koji tek dolazi. Zahvalan sam i redakciji koja odlično obavlja svoj posao i čini ovaj portal prepoznatljivim, te slobodno mogu da kažem da nije teško biti kapiten tima koji pobeđuje – istakao je Martać.

– Pokrećem deo sajta koji će da omogući talentima da se predstave klubovima, trenerima i sponzorima i da tako dobiju šansu da se razviju u vrhunske sportiste. Mnogo više energije ćemo uložiti u promociju bavljenja sportom i aktivno i rekreativno, pogotovo kod dece i omladine. Poznato je da sport najbolje i najpozitivnije razvija mlade ljude, uči ih fer pleju, kolektivnom duhu i ostalim pozitivnom vrednostima i kvalitetno im popunjava vreme. Bavljenje sportom smanjuje stvaranje loših navika: pušenje, alkoholizam, narkomaniju i uopšte kriminalno ponašanje. Uskoro ćemo da pustimo prvu online prodavnicu u sklopu sajta posvećenu isključivo sportu i sportskim aktivnostima – dodao je Nikola Martać.

Nikola Martać direktor portala Hotsport
Foto: HOTSPORT

Redakcija HotSporta se još jednom zahvaljuje svima koji su prisustvovali kao i onima od kojih smo dobili čestitke iz dalekih zemalja širom sveta, a koji su zbog sportskih obaveza bili sprečeni da dođu. Vidimo se ponovo naredne godine sa novim iznenađenjima!

Foto: Đorđe Đoković, Nenad Pavlović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter