0
U pripremi

VELIKI ZVEZDAŠ OTKRIVA: Legenda jugoslovenskog roka je želela da igra za Zvezdu!

Objavljeno: 14.11.14 u 19:29

Osvedočeni Zvezdaš i legenda srpskog i jugoslovenskog roka Bora Ðorđević otkrio je u intervjuu za ‘Nedeljnik’ zanimljivu priču o svom ‘ljutom’ rivalu, frontmenu Azre Branimiru Štuliću.


Govoreći o legendarnom Džoniju, Bora Čorba se prisetio jednog od njihovih susreta i otkrio da je autor nekih od najvećih hitova (Usne boje višnje, Meni se dušo od tebe ne rastaje, Voljela me nije nijedna, Lijepe žene šetaju kroz grad, Jablan, Balkan, A šta da radim) imao želju da igra fudbal za Crvenu zvezdu!
– Bio sam kod Štulića u Holandiji. Bio je divan. Rekao mi je da hoće da igra fudbal za Zvezdu. Rekao mi je i da ga skupo prodam klubu, jer će privući mnogo publike na stadion, ali da požurim jer ga godine sustižu. Rekao mi je i da nije baš tako dobar igrač, ali da tim za koji igra uvek pobeđuje.

Bora Čorba je objasnio i kako je Štulić živeo nakon odlaska iz Jugoslavije devedesetih godina prošlog veka.
– Primao je socijalnu pomoć, ali kad su provalili da igra fudbal za veterane Utrehta, i shvatili da može da radi, odmah su ga kaznili dobrotvornim radom i morao je da vozi taksi. Živi u skladnom braku. Nisam ga nagovarao da se vrati. Rekao mi je da su sve dobre pesme već napisane i da zato ne želi da se vrati. Tom prilikom mi je odsvirao „The Wind Cries Mary“ od Džimija Hendriksa, i to savršenu verziju. Posle mi je odsvirao i jednu njegovu stvar, koja je zvučala isto tako savršeno – rekao je Đorđević.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter