0
Ostali sportovi

FOTO:STARSPORT

RAĐEN O ZVEZDI I OLIMPIJAKOSU: Pirej kao da je moja kuća!

Objavljeno: 13.11.14 u 15:48

Srpski reprezentativac Nikola Rađen je pre dolaska u Crvenu zvezdu u avgostu 2012. godine jednu sezonu proveo u grčkom vaterpolu. Igrao je za Hios, a ovoga leta je iz beogradskog kluba otišao u bratski Olimpijakos.

– Sve je kako se poželeti može. Vidi se da je u pitanju veliko sportsko društvo, vaterpolo je njegov deo. Pirej je prelep, u znaku Olimpijakosa, crveno-bele boje – priča Rađen.

Povezanost i sličnost Olimpijakosa i Crvene zvezde je velika.

– Ponosan sam što sam iz beogardskog crveno-belog sastava došao u klub sa kojim Zvezda i posebno navijači imaju izuzetno bliske odnose. Kao da je ovo moja kuća. Primljen sam izvanredno. Već sam igrao u Grčkoj , poznajem mentalitet i kulturu naroda i to mi dosta pomaže. Najvažnije mi je da je porodica pored mene. Uživaju u životu ovde, Grci su gostoljubivi.

Olimpijakos na domaćoj cilja osvajanje trofeja. Prvenstvo počinje u subotu, rival je Panatinaikos.

– Zna se šta znači rivalitet sa Panatinaikosom u svakom sportu. Nestrpljiv sam

U Ligi šampiona je povlašćeni učesnik.

– Cilj nam je plasman na F-6Znam da će biti teško ali

Grčki šampion je u grupi sa Egerom, Radničkim, Pro Rekom, Barselonetom i Brešom.

– Jaka grupa a da sve bude gore dva mesta od tri su već popunjena. Domaćin Barselona je automatski član završnog turnira, o Pro Reku ne treba da govorim. Svi ostali imaju šanse i mi ćemo dati sve od sebe da stignemo do turnira u Španiji. Počinjemo sa Brešom, ni jedan tim ne sme da se potceni – rekao je rađen za ‘Sportski Žurnal’.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter