0
U pripremi

FOTO:STARSPORT

NEVOLJE ZA ‘ORLOVE’: Stojković povređen

Objavljeno: 11.11.14 u 11:36

Golman reprezentacije Srbije, Vladimir Stojković, trenirao je pred utakmicu kvalifikacija za EP sa Danskom po posebnom režimu jer se žalio na povredu.

Tokom jučerašnjeg dana doskorašnji čuvar mreže crno-belih Vladimir Stojković radio je individualno po posebnom režimu budući da je na okupljanje reprezentacije pristigao sa bolom u nozi.

Naime, on je u poslednjoj utakmici izraelske lige zaradio neugodan udarac u butni mišić. Međutim, kako sam kaže, nastup za Srbiju ne dovodi se u pitanje:

– Dobio sam udarac u mišić, malo mi je išla krv, imao sam bolove pa sam juče trenirao odvojeno, ali nemam većih problema, do utakmice bih trebalo da budem spreman – rekao je Stojković.

Na zahtev novinara da prokomentariše sve ovo što se dešavalo od utakmice sa Albanijom, Stojković je rekao:

– Do donošenja konačne odluke UEFA, bili smo u grču, jer nismo znali šta možemo da očekujemo. A sada samo razmišljamo kako da povratimo ta tri oduzeta boda. Uvek se nadam da može da bude bolje, ali nekako smo se pomirili sa tom odlukom Disciplinske komisije UEFA, i sad samo razmišljamo o tome kako to da nadomestimo – kazao je Stojković.

Od utakmice sa Dancima ekipi Srbije mnogo toga zavisi, ali posao „Orlovima“ neće biti nimalo lak. Svestan toga je i Stojković:

– Biće dosta fudbalske tuče na terenu. Oni su borbena ekipa, neće biti lako ni nama ni njima – smatra bivši golman oba „večita rivala“.

Na pitanje da li je imao iskustvo nastupa pred praznim tribinama Stojković potvrdno klima glavom:

– Jesam, mislim da je to bilo isto u utakmici reprezentacije sa Azerbejdžanom – podvukao je reprezentativni čuvar mreže.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter