0
Odbojka

FOTO: ossrb.org

EP ZA ODBOJKAŠICE: Srbija nosilac u grupi

Objavljeno: 11.11.14 u 15:38

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije biće nosilac grupe na Evropskom prvenstvu, koje će se 2015. godine održati u Belgiji i Holandiji

Pored Srbije, status nosioca dobila je i selekcija Rusije, a izabranice selektora Zorana Terzića mečeve će igrati u holandskom Apeldornu ili Ajndhovenu.

Žreb za EP održaće se u sredu od 14 časova u Gradskoj kući u Antverpenu. Srbiju će predstavljati predsednik Odbojkaškog saveza Srbije i prvi potpredsednik CEV-a, Aleksandar Boričić.

Plasman na šampionat Starog kontinenta do sada su izborili Belgija i Holandija kao domaćini, Srbija, Hrvatska, Italija, Turska, Poljska, Češka, Bugarska, Mađarska, Rumunija, Rusija i Nemačka, koji kao finalisti prošlog EP ne mogu da budu u istoj grupi.

Svi učesnici šampionata biće poznati nakon treće runde kvalifikacija u kojima se sastaju Francuska – Slovenija, Azerbejdžan – Slovačka i Ukrajina – Belorusija.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter