0
Ostali sportovi

FOTO: rss.org.rs

SP U RUKOMETU: Srbija menja UAE?

Objavljeno: 10.11.14 u 22:54

Rukometni savez Ujedinjenih Arapskih Emirata obavestio je Međunarodnu rukometnu federaciju da povlači svoju reprezentaciju sa prvenstva sveta početkom sledeće godine u Kataru.

To isto u petak je uradio i Rukometni savez Bahreina, pa će Izvršni odbor IHF na sastanku 21. novembra odlučiti koje dve nacionalne selekcije će zauzeti njihova mesta, objavljeno je na sajtu IHF.

Pozivu za učešće na svetskoj smotri mogu da se nadaju Mađarska i Srbija, koje su na prethodnom prvenstvu 2013. u Španiji zauzele 8. i 10. mesto, ali i Južna Koreja i Japan, petoplasirana i devetoplasirana selekcija na Azijskim igrama.

Rukometaši Srbije u dvomeču baražu u Kataru, u junu, bili su neuspešni protiv reprezentacije Češke. Prvu utakmicu u Nišu dobili su pod vođstvom tadašnjeg selektora Vladana Matića sa osam golova razlike (23:15), ali su u revanšu u Brnu pretrpeli debakl (33:21), pa su plasman na SP izborili Česi.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter