0
Američki fudbal

VICEŠAMPIONKA EVROPE: Naredne sezone na još višem nivou

Objavljeno: 07.11.14 u 12:30

Vicešampionka Evrope u bacanju koplja Tatjana Jelača rekla je danas da ima puno prostora za napredak i poručila da očekuje još usepšniju sezonu.

foto:ass.org.rs
foto:ass.org.rs

Ona je na EP u Cirihu napravila veliko iznenađenje, kada je hicem od 64.21 metar oborila nacionalni rekord i osvojila srebrnu medalju.

– Ima par stvari na kojima ću ove godine više da obratim pažnju. Mislim da imam još puno prostora za napredak i ako me zdravlje posluži sledeća sezona bi trebala da bude na višem nivou od ove, rekla je Jelača za sajt Atletskog saveza Srbije.

Kao i ostalim atletičarima, glavni cilj ove godine biće Svetsko prvenstvo u Pekingu.

– Forma će biti tempirana tako da tamo postignem najbolji rezultat. Očekujemo jaku konkurenciju, ali do tada ćemo odraditi sve da tamo odem 100 odsto psihički i fizički spremna.

Srpska rekorderka će prve pripreme za narednu sezonu odraditi na Kanarskim Ostrvima, na koje putuje 30. novembra.

– Sredinom septembra završila se takmičarska sezona koja je za mene bila veoma uspešna. Cilj koji smo postavili za ovu godinu smo i ostvarili. Pauza je trajala oko mesec dana i to je bilo sasvim dovoljno da se odmorim za novi početak. Krenuli smo sa laganim treninzima. Do početka prvih priprema ostalo je nepunih mesec dana, a već tada će trening biti mnogo intezivniji i obimniji, kaže Jelača.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter