0
Američki fudbal

Foto: STARSPORT

TRL: Subotić vodio Partizan do ubedljive pobede

Objavljeno: 05.11.14 u 23:43

Vaterpolisi Partizana su zabeležili izuzetno ubedljivu pobedu u petom kolu Triglav regionalne lige, na svojoj Banici su sa 18:4 savladali splitski Jadran i došli do druge pobede u grupi. 

Crno-bele je do podede predvodio fenomenalni Gavril Subotić sa šest golova, četiri je postigao Filip Radojević, po dva Gogov, Tanasković i Stojanović, Repanović i Jakšić su po jednom zatresli mrežu rivala. Iako bez Dušana Mandića i Nemanje Vica koji su odmarali, Beograđani su već u prvom poluvremenu otklonili svaku dilemu oko pobednika. Vodili su sa 7:1 na špoluvremenu, a Ristićević je savladan tek  u poslednoj sekundi druge deonice. Već u prvih osam minuta Subotić i Radojević su nagovestili da su izuzetno raspoloženi, pogodili su po tri puta, odnosno jednom Filip.

Prava goleada viđena je u trećoj četvrtini – 10 golova, od toga osam u mreži Strujića i Ančića, koji je među stative stao tokom te deonice. Viđena je i prava majstorija Subotića za 11:2, gol sa strane, iz okreta, koji je izmamio aplauz i oduševljenje svih prisutnih.

Partizan je lako prviveo meč kraju, a čak i najbolji strelac na meču Gavril Subotić kaže da nije očekivao ovakav meč

– Rezultat baš i nije pravo merilo snaga, očekivali smo mnogo teži meč nego što je to bio. Otvorili smo dobro utakmicu, sa nekoliko lakih golova, dobro smo igrali odbranu i to nas je i dovelo do ovog rezultata. Glavna karakterisstika Partizana i treba da bude jaka odbrana, a sa Mandićem i Vicom ćemo biti još jači – naglasio je Subotić.

Trener Vladimir Vujasinović priznaje da nije očekivao baš ovakvu igru, jer imaju jake treninge u poslednje vreme.

– Mogu samo da čestitam momcima. Šansu su dobili neki još mlađi momci, gotovo ceo meč su igrali Đorđe Vučinić koji je ’99 godište i Marko Janković koji je godinu stariji. Upravo je to najbolja strana ovog meča. znali smo da je Jadran slabija ekipa i ova pobeda je uvod za ono što nas čeka, a to su mečevi sa POŠK-om i Budvanima. Oni su nam direktni konkurenti za prolaz dalje, sa tih šest bodova bili bismo na korak do tog prvog cilja i jače grupe. To je važno za odrastanje ekipe, sada teško treniramo, momci su na minimumu. Svaki dan radi za njih, biće sve bolji tokom sezone i iz godine u godinu – zaključio je Vujasinović.

Partizan 18

Jadran (S) 4

(4:0, 3:1, 8:1, 3:2)

Bazen Banjica. Gledalaca: 300. Sudije: Ivanka Raković-Krstonošić, Putniković (oboje Beograd). Igrač više: Partizan 4 (2), Jadran 5 (2). Dva igrača više: Partizan 1 (1), Jadran 1 (0). Peterci: Partizan 1 (1).

PARTIZAN: Rističević, Gilen, Vučinić, Janković, Subotić 6, Repanović 1, Gogov 2, Jakšić 1, Manojlović, Tanasković 2, Stojanović 2, Lazić, Osmanović, Radojević 4. Trener Vujasinović.

JADRAN: Strujić, Kaleb, Zadro, Popović 1, Vukić, Divković, Santini 1, Tonković, Milardović, Buždovačić, Lisica, Brlečić 1, Ančić, Dužević 1. Trener Zajimović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter