Poslednje tri godine kraljica sportova polako se vraća na mesto na kom pripada. Zajedničkim snagama, naši atletičari, treneri, klubovi i Atletski savez Srbije daju sve od sebe.

Povezane vesti

asmir-kolasinac-kugla

Srpski reprezentativac i naš najbolji bacač kugle Asmir Kolašinac spreman je za velike promene i pripremu za zimski deo sezone.

– Imao sam dovoljno vremena za odmor i polako sam sredinom oktobra počeo sa pripremama. Prvi deo priprema ću biti kod kuće, a početkom decembra idem u Medulin , kao i svake godine, samo što ću ovaj put ići malo duže, kaže Kolašinac.

Osim što je 2013. godine postao Evropski dvoranski prvak, Asmir je ove godine oborio i dvoranski rekord u bacanju kugle star 32 godine koji sada iznosi 20,67 metara. I ne baš mnogo zadovoljan ovom sezonom, najavio je nove promene.

– Pauzu sam iskoristio za analizu prethodne sezone i šta je to što bih mogao da izmenim da bih rezultatski napredovao. Biće nekih promena u treningu, a pogotovo u ishrani, gde mislim da imam dosta prostora za napredovanje, a sve u cilju boljeg oporavka od treninga.

S obzirom da je Asmir Kolašinac Evropski šampion u dvorani od njega se svakako najviše očekuje na Evropskom prvenstvu u Pragu koje se održava 6.marta.

Da li će se u 2015-toj Asmiru poklopiti sve kockice?

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.